Bereikbaarheid

Route vanaf Eindhoven
Op de A76 richting Heerlen neemt u bij knooppunt Ten Esschen de afslag richting Voerendaal/Heerlen/N281. U volgt de stadsautosnelweg N281 en neemt de afrit Kerkrade-West. Aan het einde van de afrit gaat u rechts. U gaat bij de rotonde rechtdoor en weer rechts. Na 100 meter gaat u rechts waarna u het Parkstad Limburg Stadion voor u ziet. U neemt bij de rotonde de 1e afslag en dan bent u op de Rodaboulevard.
 

Route vanaf Aken
Op de A76 richting Heerlen neemt u bij knooppunt Bocholtz de afslag Kerkrade/Heerlen/N281. U volgt de stadsautoweg N281 tot afrit Kerkrade. Einde afrit rechts en vervolgens de 1e straat links. Op de T-splitsing gaat u weer rechts. U ziet nu het stadion en de Golden Tulip voor u. U slaat weer links rechts en ziet na ongeveer 100 meter recht voor u de Rodaboulevard.
 

Route vanaf Maastricht
U volgt de A79 richting Heerlen tot afslag Kerkrade/Vaals/Aken, u gaat rechts (N281). U volgt de N281 tot afrit Kerkrade-West. Einde afrit rechts. U gaat bij de rotonde rechtdoor en weer rechts. Na ongeveer 100 meter gaat u rechts waarna u het Parkstad Limburg Stadion voor u ziet. U neemt bij de rotonde de 1e afslag en dan bent u op de Rodaboulevard.
 

Met de bus naar de Rodaboulevard
Vanaf het station kunt u het beste lijn 43 (richting Vaals) nemen. Dit is de bus die op de Rodaboulevard stopt en tot na middernacht rijdt. Alternatieven zijn: stadsbus 21 (richting Gulpen), bus 41 (richting Kerkrade) of 44 (richting Aachen) pakken en uitstappen bij de halte Bushalte Parkstad Stadion. Loop vanaf de bushalte richting rotonde en loop op de rotonde rechts het voetpad op. Dit voetpad draait op een gegeven moment links omhoog een bergje op richting Parkstad Limburg Stadion en dan bent u op de Rodaboulevard.